syuhaiza's FotoPage

By: D rase Enterprise

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Dec-2010 01:54 Email | Share | | Bookmark

CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE


Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms.

Yuran : RM 150.00
Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm
Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas.

Apa yang akan anda dapat?
- 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri.
- percuma 4 nozzle, 1 spatula
- percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange)

Ape tunggu lagi? Jom kita bermain dan enjoy dengan buttercream....


Quote:
OCTOBER 10

1/10 - cake 1/2 kg vanilla - zakat
- cake 1/2 kg choc - zakat
7/10 - muffin choc / blueberri (50/50) - zakat



Entry baru lihat bawah yer.....


Thursday, 30-Sep-2010 11:23 Email | Share | | Bookmark

sebulan lebih syu tinggalkan fp macamtu sajer...hanyer jengok pastu logout. betul2 tak ada mood nak update. tak tau ari ni semangat aper yang datang, syu update lah jugak n jari jemari ni plak laju ajer menekan button huruf2 di laptop ni.

jomlah layan gambar raya yang syu ada ni. syukur alhamdulillah, dipagi raya tahun ni kami adik beradik dapat berkumpul bersama. jom layan.....











selepas bersalam-salaman, bagi duit raya n bergambar, syuzi terus ke rumah emak mertua. manakala syu ngan adik lagi sorang amy terus ke tanah wakaf menziarahi ibunda tercinta. 2 kali raya sudah dia tidak bersama kami. alfatihah untuk arwah emak.

petang raya plak syu terus balik ke melaka, umah mertua dan ayah plak balik ke sabak.

belum terlewat lagi rasanyer untuk syu ucapkan salam aidilfitri pada kengkawan semua. mohon maaf sepanjang perkenalan kita dan halalkan makan minum syu sekeluarga. moga kalian semua berada dalam keadaan sejahtera bersama keluarga tercinta. InsyaAllah......


Wednesday, 11-Aug-2010 04:28 Email | Share | | Bookmark

sebelum syu meneruskan coretan untuk entry kali ini, izinkan syu ucapkan selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadhan yang mulia ini. semoga kita semua sihatlah hendaknya...InsyaAllah....

Entry kali ni saje syu tayang sessi makan2 di permulaan hari puasa ini. Cerita lama Memori bersama kengkawan di tempat kerja. Masa ni kita orang berempat naik gaji. Jadi berpakatlah belanja setiap minggu hari jumaat. Cukuplah 4 jumaat.

Syu belanja Mc Donald:-D


Ani belanja Pizza


Fina belanja Masak Lemak Cili Api dengan tempoyak. Fuhhhhhh Masa ni syu demam tapi makan punyer pasal pergi juga. muka pun muka sembab jer


Cik Wati belanja Steamboat Masa ni pakai T company sbb budak2 opis kena turun padang support packing untuk capai target delivery. Masa tu cuti public tapi syu tak ingat cuti ape.


Kenangan bersama korang memang dalam simpanan memori syu. InsyaAllah syu akan abadikan semuanya dalam fp ni. terima kasih atas kerjasama semasa kita bersama. Miss u all. Ada masa kita jumpa kat Tesco yer...


Thursday, 5-Aug-2010 05:33 Email | Share | | Bookmark

Kenduri kahwin di rumah mak mentua. EJUN DAN MASTURA

Citer ni dah lama. bulan june kot. alamak lupa plak tak pelah janji masuk juga citer ni buat kenangan. Almaklumlah nak tambah ahli .....

masa malam sebelum hari kenduri, adalah kita orang berkaraoke suka2 ngan family. rupanya dalam diam2 dorang ni sume kaki karaoke. boleh tahan juga ngan kakak ipar, abang ipar ngan biras ngan mak mentua sekali pun memang sporting. meh la tengok gelagat dorang.



yang ni plak pagi kenduri ada marhaban. geng2 mak mentua syu la ni. yang bestnya marhaban ni ada gendang. si aris plak pantang dengar bunyi gendang atau kompang. yang lagi bestnya dia pantang nampak budak pompuan yang sebaya dia. tu lah gelagat dia dok sibuk nak usha anak dara orang.



yang ni plak sajer jer posink2 sementara tunggu pengantin. lambat pulak pengantin ni kita orang dah standby dah ni. siti mai jer yang tak ada kat gambar ni coz dia sibuk jaga nasi yang hangat tu...tak sangka plak ramai sungguh yang datang tak menang tangan di buatnyer. jom layan gambar yang serba biru pada hari tu..



ni plak beberapa gambar penganti. mula2 cadangnya tak nak bersanding tapi bila dah nak sampai harinya mak mentua dah seronok nak sambut menantu. Eda yang tolong buatkan pelamin. Biras syu ni berseni tang hias2 ni. Bagi jer kat dia. Syu tolong tengok2 je tak reti n tak kreatif. tengok pun tolong jugak.



cupcake serba biru ni syu yang sponsor. ini jer yang boleh syu bagi. itupuan mak mentua dah rimas tengok syu bermain dengan cream dari pagi tak sudah2.



ini lah gelagat anak2 syu. walaupun baru 2 orang, syu cukup bahagia. kita boleh kenal gelagat dorang. aris, lepas kenduri kawin memang dia suka dengan bunga manggar. kalu pergi kenduri mesti dia minta satu. tu lah dia dok pegang kiri kanan bunga manggar tu...

si rina plak memang suka kalu orang make upkan dia. dia rasa lawa la tu. tapi tiap kali amik gambar mesti dia senyum jer, tutup mulut sbb gigi tak cantik tapi sekarang dah rajin gosok gigi sbb penah dia sakit gigi tak boleh tidor. senang ajer syu cakap, ini lah akibatnya orang tak nak gosok gigi. alhamdulillah tak miss dia gosok gigi sekarang



Wednesday, 21-Jul-2010 01:09 Email | Share | | Bookmark

syukur alhamdulillah dengan rezeki yang Tuhan berikan dan juga kemahiran yang syu ada. Terima kasih atas doa dari orang2 di sekeliling syu dan terima kasih juga atas support yang diberikan.

ok, cake ni order dari lembaga zakat selangor. hanya untuk makan2 di rumah katanya. n terima kasih atas pujian yang diberikan. katanya, cream syu tak manis sgt dan tak muak. so syu ucapkan terima kasih pada sifu syu, lynn hasssan kerana dia yang merealisasikan perniagaan syu ni dan syu jadikan dia sebagai contoh terdekat untuk berjaya. THANK YOU SIFU




satu lagi yang ingin syu bagi tahu, syu dah pun hantar surat resign baru2 ni dan insyaAllah awal bulan August ni berakhirlah perkhidmatan syu di sini. dan seterusnya syu akan terus fokus dengan business yang syu ada ini. semoga keputusan yang syu ambil ini adalah keputasan yang tepat untuk merealisasikan impian syu yang telah sekian lama. INSYAALLAH.

terima kasih atas nasihat dan sokongan dari suami yang tercinta dan ayah tersayang. semangat dari insan2 ini akan syu jadikan teman untuk terus mara ke hadapan. I LOVE U.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net